• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

News

НАЙ-ПРОДАВАНИЯТ RANGE ROVER EVOQUE, ОБНОВЕН С ОЩЕ ПО-ПРИВЛЕКАТЕЛEН ДИЗАЙН И ТЕХНОЛОГИЯ

Наличен в стилове на каросерията купе, кабриолет и с пет врати, Evoque се произвежда в завода на Land Rover в Хейлууд, Великобритания, където на всеки 80 секунди излиза по един чисто нов автомобил.

Спечелил над 182 международни награди от пускането си на пазара през 2011 г., Evoque е широкопризнат за най-желания луксозен, компактен SUV в света. За да направят водещия в сектора автомобил още по-привлекателен в световен мащаб, Land Rover пускат на пазара впечатляващата серия Ember, която включва дръзка цветова тема в червено и черно, прибавяйки индивидуален щрих за клиентите, търсещи още по-отличителен дизайн.

В отговор на търсенето на клиентите на още по-голяма свързаност, най-новият модел Range Rover Evoque вече предлага информационно-развлекателна система от следващо поколение InControl Touch Pro. Водещата технология на пазара включва 10,2-инчов сензорен екран с характерната за таблет функционалност увеличаване с пръсти, оборудван с варианти на карти с изглед от улицата и основен екран с възможност за персонализация.

Лимитирана серия Ember

Лимитираната серия Ember в цветова тема червено и черно надгражда характеристиките на Range Rover Evoque HSE Dynamic с впечатляващи детайли на екстериора и интериора. Отличителен покрив в цвят Firenze Red контрастира с цвета на каросерията Santorini Black и се допълва от елементи на екстериорния дизайн в подхождащи цветове, включително капачета на предния и заден теглич. 

Фил Симонс, Директор на студиото за реализация на екстериорен дизайн на Land Rover, казва: „Искахме да придадем на лимитираната серия Ember на Range Rover Evoque спортно усещане; контрастът между наситеността на червения цвят Firenze Red и черния Santorini Black наистина подчертава забележителните пропорции на Evoque.“

Добавянето на уникална емблема EVOQUE в черен цвят със сребриста рамка на задната врата и надпис RANGE ROVER в цвят Narvik Black на предния капак правят лимитирата серия още по-разпознаваема. 

Елементи на пакета Black, включително 20-инчови алуминиеви джанти в цвят Satin Black, покрития на ауспуха в цвят Dynamic black, радиаторна решетка в цвят Narvik Black и затъмнени предни и задни светлини придават на Ember по-целеустремен вид.

Темата Ember продължава в купето със седалки в цвят Ebony Black с контрастиращ шев в цвят Pimento Red, допълнени от черни и червени премиум мокетни стелки и интериорни покрития в цвят Gloss Black.

Range Rover Evoque Ember ще може да се поръчва за период от три месеца това лято.

Интуитивна технология

Новата информационно-развлекателна система InControl Touch Pro оптимизира интегрираната в автомобила свързаност, осигурявайки по-бързи реакции и по-интуитивно управление. Въведена за първи път в Range Rover Evoque кабриолет, тя вече ще се предлага като допълнително оборудване от 2017 г. за моделите Range Rover Evoque купе и Range Rover Evoque с пет врати. Усъвършенстваната система включва 10,2-инчов сензорен екран с възможност за персонализация на основния екран, осигуряваща  лесен достъп на клиентите до любимите им приложения.

Сензорният екран се управлява като смартфон или таблет, с жестове плъзване, теглене и увеличаване с пръсти, и осигурява по-ясен, много широк формат 21:9 с резолюция 1 280 x 542 пиксела, което представлява 80% увеличение спрямо стандартния 8-инчов сензорен екран на Evoque.    

Пакет Graphite Design

Нов пакет Graphite Design също подобрява екстериора на версиите на Range Rover Evoque HSE Dynamic и Autobiography с множество фини детайли на дизайна. Уникални 20-инчови алуминиеви джанти в цвят Satin Technical Grey се допълват от радиаторна решетка Dynamic в цвят Narvik Black с рамка в цвят Satin Dorchester Grey, а външните капачета на предния и заден теглич са с един и същ сив цвят. Черен контрастиращ покрив, надпис на предния капак и задната врата, затъмнени предни и задни светлини и покритие на ауспуха в цвят Dynamic black допълват външния вид на моделите HSE Dynamic.

В допълнение, флагманският модел Autobiography се възползва от черни детайли на капаците на страничните огледала, ламелите на предния капак, кантове на фаровете за мъгла, въздухозаборниците и покритието на задната врата, за да подчертае запазените марки на екстериорния дизайн на Evoque.

Клиентите също така могат да избират от по-широка палитра екстериорни цветове за каросерията. С добавянето на премиуем металик покрития Aruba, Farallon Black, Carpathian Grey и Silicon Silver, общият брой цветови варианти достига 18.

Back