• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

News

Moto-Pfohe @ Plovidv fair 2011

Мото-Пфое е традиционен участник на техническия Пловдивски панаир от вече двадесет години – още от годината на основаването на компанията през 1991 г. На общ щанд компанията ще представи най-актуалните модели на Ford, Volvo, Jaguar и Range Rover.

Две премиери за страната и две премиери за град Пловдив украсяват изложбената площ на официалния вносител на Ford, Volvo, Jaguar и Range Rover в страната.

FORD НА ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР 2011

Премиера в гр. Пловдив прави новият Focus – най-модерният и иновативен модел на Ford. Освен с отличителната си спортна външност – връхна точка в еволюцията на кинетичния дизайн досега, Focus се характеризира и с достъпни технологии. Той предлага на клиентите високи стандарти за качество и майсторска изработка, впечатляваща икономичност и нови нива на динамика. Новият Focus се отличава още с широка гама бензинови и дизелови двигатели – икономични, същевременно много отзивчиви и еластични. Наскоро автомобилът бе отличен с две награди от Euro NCAP за безопасност – заради Системата за активно спиране в града, която следи пътя и автоматично спира автомобила при опасност от предстоящ сблъсък. Другата награда е за Системата за спазване на лентата, при която предната камера следи, дали автомобилът доближава маркировката и прилага леко усилие във волана, за да алармира водача. Focus постигна също и максималните 5 звезди на тестовете на Euro NCAP, включително най-високия възможен резултат за защита на децата при челен и страничен удар. Focus изпъкна още и в категориите за защита на пътниците и пешеходците.

Безспорният хит на Ford – новата Fiesta – продължава да е най-продаваният автомобил в България, за 2010 г. и първите седем месеца на 2011 г. Лидер в класа си на Стария континент за втора поредна година Fiesta е и абсолютният бестселър на компанията, с над 1 милион продажби от премиерата си досега, при това – само в Европа. Носител на глобалното ново ДНК на Ford – впечатляващ дизайн, иновации, отлично пътно поведение и безопасност, новата Fiesta се откроява още с индивидуалност, стил и технологии. Неслучайно моделът е отличен с множество международни награди, включително престижната Red Dot за дизайн. Офертата за новата Fiesta е повече от атрактивна – едва 144 лв. с ДДС на месец (при финансов лизинг за 5 г. с опция за придобиване и обратно изкупуване).

Доказалият се, настоящ Ford Focus е еталонът по отношение на удоволствие от управлението. С иновативни технологии като Control blade и независимо задно окачване, Focus дефинира автомобила в този клас. Ford е марката с най-много победи в Световния рали шампионат, а заслуга на Focus са над 40 от тях. Сега Focus с много екстри се предлага с атрактивна Stop Walking оферта – за 199 лв. месечно, с включено ДДС (финансов лизинг за 5 год. с опция за придобиване и обратно изкупуване).

Клиентите на мултифункционалните автомобили вече имат възможността да избират между два различни и отличителни модела съобразно нуждите си – спортния 5-местен C-MAX или 7-местния Grand C-MAX с двойни плъзгащи се странични врати и иновативен дизайн на седалките за повече пространство и гъвкавост. Новата гама модели се фокусира върху подобрения комфорт, безопасност и динамика и доказва, че компактните еднообемни семейни автомобили могат да бъдат стилни и желани, като същевременно осигуряват пространство и функционалност. C-MAX е носител на титлата „Мултифункционален автомобил на България за 2011 г.”

Новото Mondeo надгражда имиджа на стилен и динамичен автомобил, предоставящ характерните за марката страхотно пътно поведение, удоволствие от управлението и комфорт за пътниците. Обновеният дизайн на модела допълва първокласното му излъчване и подобрено качество, като подсказва за динамиката и спортното му поведение. Интериорът на новото Mondeo също е значително променен към по-високо качество и изисканост чрез педантичното внимание към всеки детайл и употребата на материали от висок клас. Предимство на новото Mondeo са и новите високоефективни бензинови EcoBoost двигатели с директно впръскване на горивото и турбокомпресор, както и осъвременените дизелови Duratorq TDCi агрегати. Моделът предлага широката гама от най-новите технологии в помощ на шофьора, които включват Система за предупреждаване при напускане на лентата, Система за следене състоянието на шофьора, Автоматични дълги светлини, Информационна система за предупреждаване за обект в мъртвата зона, Темпомат, Електрическо детско заключване на задните врати и Камера за обратно виждане.

VOLVO НА ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР 2011

По време на пловдивския панаир Volvo ще покаже на своите фенове моделите C 30, S 60, XC 60 и XC 90 .

Volvo C 30 е градското бижу за всички млади хора с динамичен лайфстайл. Моделът е смятан за една от иконите в автомобилната индустрия по отношение на дизайн и излъчване. C 30 спечели безброй почитатели по света със своята уникална и свежа задна част на купето. Един от най-екологичните автомобили в премиум сегмента впечатлява и с уникален разход на гориво – едва 3,8 л. на 100 км. На щанда на Мото-Пфое по време на Панаира в Пловдив посетителите ще видят изключително атрактивната версия на С30 с R-Design. С нея автомобилът придобива по-динамична и агресивна визия. Вниманието приковават стилен заден спойлер, спортен волан, педали от алуминий и прагове от неръждаема стомана. Наред с тези белези версията R-design предлага по-стегнато окачване и по-чувствителна кормилна уредба, с която водачът чувства още по-добре поведението на автомобила.

Новото S 60 дава началото на една нова ера в 80-годишната история на Volvo Car Corporation. Спортното и агресивно излъчване на модела подсказват, че това е автомобил създаден с емоция и страст, които се пренасят и на пътя. Предницата на новото Volvo S60 е смела и агресивна. Уголемената емблема, V-образния капак и радиаторната решетка, както и заострените фарове придават един устремен вид на автомобила. Той кара останалите водачи на пътя много бързо да отстъпват, когато забележат в огледалото за обратно виждане приближаващо Volvo S 60. Гордият характер на автомобила се подчертава от LED светлини. Отпред те са вертикално поставени, а отзад са част от габаритите. Динамичният дизайн на новото Volvo S60 се допълва от така наречените изчистени „състезателни” линии. Те се простират по целия автомобил, като се вливат една в друга. Новото Volvo S60 впечатлява и с една революционна за автомобилната индустия система за сигурност – Pedestrian Detection, която предпазва пешеодците от нискоскоростни сблъсъци.

Един от най-красивите кросоувъри в премиум сегмента Volvo XC 60 съчетава в себе си предимствата на високопроходим SUV, лукса на лимузина и практичността на голям семеен автомобил. Благодарение на междуосието си от 2,77 м салонът в този модел е един от най-просторните в класа си. Кожената тапицерия на седалките е качествена и солидна. Материалите са приятни на пипане, а ергономията е на много високо ниво. Контролните прибори и уредите за управление са информативни и функционални. А пътуването е истинско удоволствие - най-вече заради комфортното окачване, което изпъква най-добре върху лошата пътна настилка. Сега Volvo XC 60 е още по-атрактивен автомобил, защото се предлага с възможност за данъчен кредит.

Volvo XC 90 е първият автомобил с висока проходимост на Volvo Cars Corporation. Toй се появи на SUV-сцената преди няколко години с цял набор от иновации. Функционалността на 7-те места, изключителното пътно поведение, уникалната система против преобръщане, технологиите за активна и пасивна безопасност, както и богатото стандартно оборудване набързо направиха Volvo XC90 световен бестселър.

Българският пазар също не прави изключение. Моделът е един от най-продаваните у нас. Той се ползва с изключително висок имидж и не случайно водещите бизнесмени го предпочитат. XC 90 има безброй почитатели, които му отреждат много висок процент на клиентска удовлетвореност.

JAGUAR НА ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР 2011

Забележителна премиера на щанда на Мото-Пфое е изцяло новият Jaguar XF, който беше официално представен за първи път през май т.г. в Ню Йорк. С вдъхновение от флагмана XJ новата „котка” е с освежена „муцуна”. Предницата се отличава с нова броня, модифицирана радиаторна решетка и изменени биксенонови фарове, в които са вградени и дневни LED светлини. При интериора също се наблюдават редица новости. Специално внимание заслужават по-комфортните седалки, модификациите по арматурното табло и инструменталния панел, новата сателитна навигация, и модерната мултимедийна система със 7-инчов тъчскрийн екран. Новият Jaguar XF е израз на актуалната иновативна линия в дизайна на Jaguar. Той слива в едно характеристиките на спортно купе с изискаността на луксозен седан, като създава усещането за мощ и сила, съчетани с естествените за Jaguar лукс и изисканост в салона.

Jaguar представя още и новия XJ - първия представител на най-новото поколение автомобили Jaguar с алуминиева архитектура на купето, вдъхновена от космическите програми. Благодарение на изцяло новия дух и смелия дизайн, британската „котка” бързо се превърна в може би най-желания модел в сегмента на луксозните седани. Новият XJ разтърсва всички представи за елегантна и изискана премиум лимузина. Цената на автомобила започва от 152 200 лв. с ДДС.

RANGE ROVER & LAND ROVER НА ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР 2011

Кулминацията сред премиерите на щанда на Мото-Пфое безспорно е новият Range Rover Evoque. Той е най-компактният, най-лекият и най-модерният автомобил, произвеждан някога от Range Rover. Компромис с лукса и динамиката, обаче, няма. Evoque е изящен, луксозен и също толкова специален, като всеки друг Range Rover. Той e със същата забележителна конструкция, характерна за марката и доказала се през годините. Нещо повече – този модел е истинска революция по отношение на дизайн и излъчване. Range Rover Evoque e предназначен за онези клиенти, които не са готови да пожертват традиционните 4х4 качества за сметка на впечатляващия и компактен дизайн. Визията на автомобила е родена от страстта на марката, но е различна, практична, привлекателна и вълнуваща, защото Range Rover никога не е произвеждал обикновени автомобили. Продажбите на Е voque в България вече стартираха, като цената на модела започва от 68 000 лв. с ДДС.

На щанда на Мото-Пфое може да бъде видян още новият Range Rover. Той е може би най-луксозният, най-мощният и високотехнологичен 4х4 за всякакви терени за всички времена. Усещането в него е трудно сравнимо с друг автомобил. Има я онази завладяваща особена атмосфера, характерна за британските премиум марки, която трудно може да се опише с думи. Стил, изтънченост, атлетизъм, финес, динамика – това е Range Rover – върхът на „хранителната пирамида” в автомобилния свят.

В рамките на салона определени модели ще се предлагат и със специални ценови условия – до 20% ценово предимство.

Back