News

JAGUAR LAND ROVER ПУСКА НА ПАЗАРА НОВ ТЕХНОЛОГИЧЕН СТАРТЪП

Следващия месец InMotion ще започне тестове в реални условия на редица услуги, като например краткосрочно наемане на автомобил и решения за собственици на автомобили в Северна Америка, Европа и Азия през идните месеци.
Адриан Холмарк, Директор „Групови стратегии“, Jaguar Land Rover казва: „С разработката на нови приложения и услуги при нужда InMotion ни дава възможност да осигурим приятни и безценни преживявания както на настоящите, така и на новите ни клиенти по света.“
„Като стартъп бизнес InMotion комбинира гъвкавост и ритъм, необходими, за да бъдеш конкурентоспособен в постоянно променящия се мобилен сектор. Това ни позволява да реагираме бързо на новите технологии и постоянно променящите се изисквания на клиентите.“
Технологиите променят начина, по който хората пътуват, и осигуряват достъп до автомобил с едно плъзване по екрана, затова все повече хора търсят начини да подобрят пътуването си до работа или да получат достъп до автомобила, който искат, когато искат. InMotion комбинира най-доброто от автомобилния и технологичния сектор, за да разработи нови решения, достъпни през смартфон или други свързани устройства.
InMotion стартира, като провежда задълбочено проучване сред хора от цял свят, за да установи новопоявяващи се проблеми с пътуването и транспорта, които трябва да се разрешат. Резултатите от това водят до редица затворени експерименти в реални условия, които изпробват множество подходи, докато намерят най-ефективния.
След това се разработва бизнес моделът и технологичната платформа преди решението да бъде пуснато за бета-тестване сред потребителите. Този подход позволява на InMotion да създаде удовлетворяващи и полезни услуги.
Като дъщерно дружество, изцяло притежавано от Jaguar Land Rover, InMotion е базирано в Лондон и ще назначи до 30 служители, които ще подпомагат предприемачи, създаващи нов бизнес. Това ще му даде гъвкавостта и независимостта да създава конкурентоспособни услуги, които ще отговарят на бързо развиващия се мобилен сектор, но със стабилна финансова и технологична подкрепа.

Back