• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

News

Find your match with Ford

Неповторима среща с хитовите модели на марката в цялата страна.

Всеки търси идеалния партньор, своята половинка – сродната душа, с която ще е щастлив до края на дните си. Днес модерният човек прекарва голяма част от времето си на път. Затова удоволствие и усещане за партньорство носи и новият автомобил. Този, в който се чувствате сигурно и комфортно, в който искате да ви видят, с който чакането в задръствания е по-малко досадно – защото ви забавлява и носи удовлетворение – и с който пътуванията са истинска емоция.

Мото-Пфое организира Дни на отворените врати през месец октомври. На тези дати всеки желаещ има възможността да тества най-новите модели на Ford, да се запознае с актуалните промоции и ... да открие кой автомобил му подхожда най-много. Защото, подобно на нас, и колите са с различен характер. Дизайнът и техническите качества очертават неповторимия им облик. Някои носят спортен дух, други са дискретно елегантни, трети имат бизнес излъчване, а четвърти – мощен темперамент. Сега имате възможност да се запознаете с всички Ford натури и да намерите тази, която е идеална за вас.

Освен спомена от приятно прекараното време с хитовите модели на Ford, след Дните на отворените врати може да се надявате и на продължение. Всеки, тествал някой от автомобилите, автоматично се класира за томболата, чиято награда е уикенд за двама в хотел Belvedere Holiday Club, Банско.

Очакваме ви на Дните на отворените врати в Мото-Пфое! Елате и открийте своята половинка!

Първите щасливци се възползваха в Бургас и Русе, а сега Дните на отворени врати на Ford идват и във вашия град:

Варна 24 и 25 Октомври

Плевен 24 и 25 Октомври

Пловдив 30 и 31 Октомври

Благоевград 31 Октомври 1 Ноември

Стара Загора 6 и 7 Ноември

София 7 и 8 Ноември

Back