• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Мото-Пфое на Автосалон София 2013

  • Премиера на изцяло новите Ford Kuga и Tourneo Custom
  • Премиера на новите Ford Fiesta и Focus ST
  • Автомобилите Ford с възможност за данъчен кредит и 5 години гаранция
  • Премира за България на най-безопасния автомобил в света ( според EuroNCAP) Volvo V40 Cross Country и първа публична поява на моделите от обновената гама S60, XC60 и XC90
  • Премиера за България на ослепителния Jaguar F-TYPE и представяне на новата AWD модификация на Jaguar XF
  • Представане за първи път пред масова публика на новия Range Rover , Range Rover Evoque 2013 и един от най-добрите автомобили за всякакви терени – Land Rover Discovery 4.

За поредна година Мото-Пфое участва на Автомобилен салон София. На общ щанд от над 600 кв.м компанията представя едни от най-актуалните модели на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ УСОВИЯ ЗА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 201 3

Международното изложение в столицата е и премиера за новия план за финансов лизинг на компанията – Moto-Pfohe SMART. С него клиентът сам избира първоначална вноска, период на лизинга от 4 или 5 години, а специалната лихва и висока остатъчна стойност правят месечните плащания изключително скромни. Допълнително предимство е липсата на неустойка при предсрочно прекратяване и изключителната гъвкавост спрямо нуждите и възможностите на потребителя.

За откриването на АС София 2013 стартира и програмата Moto-Pfohe BUSINESS, която отговаря на нуждите и потребностите на малкия и среден бизнес в България от надеждна, икономична и изгодна мобилност:

  • Избор от богато портфолио на автомобилни марки и модели – лидери в своя сегмент;
  • 5-годишна гаранция на автомобилите;
  • Изключителни търговски условия, съобразени с индивидуалните нужди и потребности;
  • Данъчен кредит за цялата гама марки и модели;
  • Специални гъвкави решения за оперативен лизинг и фул сървис;
  • Програма за финансов лизинг – Moto-Pfohe SMART – рекордно ниски месечни плащания и висока остатъчна стойност;
  • Обратно изкупуване като първоначална инвестиция за нова покупка

По време на АС София 2013 Мото-Пфое предлага специални условия и за всички крайни клиенти за почти цялата гама в портфолиото си, включително за лекотоварните автомобили Ford, които не са в предмета на изложението. За периода 13-23 юни тези условия важат на територията на цялата страна, във всички дилърства на компанията.

FORD НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 201 3

Премиера на щанда на Ford прави изцяло новата Kuga – стилен и интелигентен SUV. Автомобилът е с напълно нов дизайн на екстериора и интериора, гама водещи в класа двигатели по отношение на икономичност и СО2 емисии, намалени нива на шум, високо качество на изработката, повече места за съхранение на багаж и модерни технологии – панорамен покрив, отваряне на задната врата без ръце, системата Active City Stop за предотвратяване на сблъсъци с ниска скорост, SYNC и др. Новата Kuga постигна максималните 5 звезди на тестовете на Euro NCAP за безопасност и 88% за цялостна защита – най-високия резултат при средно големите SUV. Освен с 5 години гаранция и подарък Powershift 6-степенна автоматична трансмисия с двоен съединител за първите 75 клиента, новата Kuga се предлага и с възможност за данъчен кредит.

Безспорният хит на Ford е новата Fiesta – най-продаваният малък автомобил в България, Европа и света за 2012 г. Новата Fiesta се отличава с впечатляващ дизайн, максимална безопасност, гама модерни технологии – SYNC със системата за помощ при аварийни ситуации, системата за активно спиране в града, MyKey, автоматична start-stop система. Гамата двигатели включва водещи по икономичност и ниски СО2 емисии бензинови и дизелови агрегати, вкл. 1.0 EcoBoost – Световен двигател на 2012 и 2013 г. Стартовата цена на новата Fiesta е 18 900 лв. с ДДС.

Спортният Focus ST е със завладяващ дизайн и технически характеристики, по които всеки автомобилен фен се захласва. Спрямо стандартния Focus новото ST е с променен дизайн на предницата и задницата, нови алуминиеви джанти с характерната Y-образна форма, 10 мм по-ниско шаси и специално настроено окачване. Спортният стил е намерил отражение и в интериора – седалки Recaro, уникални инструменти и високотехнологични детайли. Мощността идва от 2.0-литровия бензинов EcoBoost двигател с 250 к.с. и 360 Нм въртящ момент. Стандартната скоростна кутия е 6-степенна механична, оптимизирана с по-спортни предавки.

Новият Tourneo Custom е пътническата версия на обявения за Международен ван на 2013 г. Transit Custom. С модерната си визия, интериор и пътно поведение типично за лек автомобил, интелигентни технологии и изключителна икономичност, Ford Tourneo Custom привлича ново поколение клиенти, които търсят автомобил за лична употреба, свободното време или бизнес нужди. Технологиите обхващат от модерните системи в помощ на водача и за намаляване на CO2 емисиите до най-новите системи за комфорт, сред които SYNC с помощ при аварийни ситуации (последната в България „говори” на български език), система за спазване на лентата и предупреждение на водача, автоматични дълги светлини, ограничител на скоростта, камера за задно виждане, автоматична Start-Stop система и др.

Новият B-MAX е компактният мултифункционален автомобил на Ford, при който централните колони са интегрирани във вратите, а самите те – конвенционални предни и плъзгащи се задни – осигуряват 1.5 метра безпрепятствен достъп до купето. Посредством специална система седалките се сгъват до равен под, позволяващ в автомобила да се товари багаж с максимална дължина от 2.35 м. B-MAX завоюва няколко награди и титли: „Най-красив миниван на 2012 г.“ според читателите на Auto Motor und Sport, „Златен волан на AutoBild” в категория „Ван“, „Мултифункционален автомобил на България за 2013 г.“ и е най-продаваният компактен мултифункционален автомобил в Европа за първото тримесечие на 2013 г., според данните на Polk за регистрациите.

7-местният Grand C-MAX – Мултифункционален автомобил на България за 2011 г. – печели симпатии с функционалността си, високата позиция на седене на водача, обширното и гъвкаво вътрешно пространство, динамичния силует и спортното пътно поведение. 7-местният Grand C-Max е с двойни плъзгащи се задни врати, които улесняват качването, слизането и товаренето, монтирането на детски столчета и паркирането в тесни пространства.

Флагманът на марката, Mondeo впечатлява с атрактивен дизайн, функционален интериор и редица технологии за безопасността и удобството на пътниците. Флагманът на европейската моделна гама на Ford се задвижва от високоефективни бензинови и дизелови TDCi двигатели, вкл. гамата EcoBoost агрегати, отличваващи се с намален работен обем при увеличена мощност и понижен разход на гориво. Тези отлични резултати са постигнати благодарение на директното впръскване на горивото, наличието на турбокомпресор и променливите фази на газоразпределение.

Всички автомобили Ford се предлагат стандартно с 5 години гаранция и възможност за данъчен кредит. По време на изложението, на разположение за тест-драйв са новите Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 125 к.с., Kuga 2.0 TDCi 140 к.с. Powershift, B-MAX 1.0 EcoBoost 120 к.с., Focus 1.0 EcoBoost 125 к.с. и Mondeo 2.0 TDCi 163 к.с.

VOLVO НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 201 3

По време на Автосалон София 2013 г. Мото-Пфое показва за първи път официално пред родна публика новото Volvo V4 0 Cross Country - луксозен премиум хечбек с 5 врати, който комбинира изискан стил с технологии от световна класа като първата по рода си въздушна възглавница за пешеходци Pedestrian detection. Може би най-безопасният автомобил в света (специална награда на ЕuroNCAP), който може да бъде оборудван и със система 4х4. Новото Volvo V40 получи впечатляващите 5 звезди за безопасност в краш тестовете на европейската организация за безопасност и счупи всички рекорди, като събра най-високия резултат до момента, записван в историята на института.

На изложението Volvo показва още обновените модели S60 и XC60, както и доказалият се през годините всъдеход XC90.

Новият дизайн на S60 подчертава динамичния и спортен характер на автомобила и силното присъствие на пътя посредством иновативните предни фарове, които изтъкват решителност. Volvo експертите споделят, че когато са ги проектирали, са мислили за очите на вълка. Допълнителни елементи, като по-широката решетка, новите дневни LED светлини и интересните задни габарити подсказват за изключителния скандинавски дух на този модел.

XC60 – Новият екстериорен дизайн на най-продавания Volvo модел придава градски „привкус“ на автомобила. Иновативните предни фарове изтъкват фокусирания и уверен профил на XC60, докато хоризонталните линии на решетката с хромирани барове подчертават ширината на автомобила.По отношение на интериора промените са значителни. В това число влизат нови дървени апликации, тапицерия на тавана, текстилни B-колони, метални рамки около въздуховодите и светлинните контролни инструменти.

Volvo XC 90 е първият автомобил с висока проходимост на Volvo Car Corporation въобще. Функционалността на 7-те места, изключителното пътно поведение, уникалната система против преобръщане, технологиите за активна и пасивна безопасност, както и богатото стандартно оборудване бързо превърнаха XC 90 в световен бестселър. Българският пазар също не прави изключение. Моделът се ползва с изключително висок имидж и не случайно водещите бизнесмени го предпочитат. XC 90 има безброй почитатели, които му отреждат много висок процент на клиентска удовлетвореност.

JAGUAR НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2013

Забележителна предпремиера на щанда на Мото-Пфое е новият Jaguar F-TYPE. Изящен, спортен и елегантен, този нов модел внася дързост в луксозния автомобилен сегмент. Наследник на легендарната кръвна линия на спортните автомобили Jaguar, той представлява изкусителна комбинация от поразителен, свръхмодерен дизайн, изключително пътно поведение и инженерни технологии без компромис. Новият F-TYPEобединява в едно 75-годишната мисия на марката да създава красиви и бързи коли. Създаден е изцяло с мисъл към шофьора и предлага ненадминато пътно поведение. Според мнозина, това е един от най-красивите и вълнуващи двуместни автомобили, създавани някога.

Изключителното може да стане още по-добро. И доказателство за това е Jaguar XF със задвижване 4х4. Сняг, лед, дъжд, градушка. Новата система за задвижване на четирите колела Instinctive All Wheel Drive е създадена да преодолее всяко предизвикателство, да ви осигури перфектен контрол, безопасност и лукс. Новата фамилия двигатели V6 Supercharged завършват съвършеното управление на Jaguar, автомобили толкова живи, колкото нас.

LAND ROVER НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2013

Най-голям интерес на щанда на Мото-Пфое се очаква да предизвика новия Range Rover – най-луксозният и най-съвършен всъдеход в света според Land Rover. Той е още по-лек и по-здрав, достигнал абсолютното съвършенство в света на премиум автомобилите. Четвърто поколение от уникалния флагман на британците, променил автомобилния свят с излизането си преди повече от 40 години, е разработено от нулата, улавяйки новаторския дух и класическия дизайн на оригиналния модел.

Благодарение на олекотената алуминиева платформа са постигнати значителни подобрения в ефективността

назад към всички